Over ons


Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen, waarbij de wens tot eenvoud en efficiency centraal staat. Volwassen gemaakt door de nodige feedback vanuit secretariaten en vergaderdeelnemers.

 

'Als er dan toch vergaderd moet worden, kies dan voor de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing. Geen onvoorbereide deelnemers meer, maar iedereen voorzien van up-to-date versies, zodat de focus kan liggen op waar het werkelijk om gaat: informatie-uitwisseling, gedachtewisseling en besluitvorming. In no time vastgelegd en direct na afloop beschikbaar. Zodat de effectiviteit van het vergaderproces wordt vergroot. Milieubewust, want papier komt er niet meer aan te pas’.

 

Easy2Meet is gebaseerd op up-to-date technieken, waarbij vergaderstukken in een betrouwbare en beveiligde omgeving staan en gedeeld worden.  Easy2Meet is Cloudready en is - als enige vergadersoftware - een 100% SharePoint add-in, zoals Microsoft dat voor ogen heeft.

 

Onze roadmap staat borg voor doorontwikkeling waar u blijvend profijt van heeft. Voor een inspiratiesessie, contact hier.

Effectief vergaderen heeft met verschillende factoren te maken. Eén daarvan is dat de stukken altijd volledig en up-to-date zijn. Easy2Meet garandeert dat!
Peter de Graaf,
Directeur/eigenaar I4-YOU

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal