Overzichtelijke gebruikersinterface

De Easy2Meet gebruikersinterface kenmerkt zich door een strakke lay-out waarin alle informatie op overzichtelijke wijze wordt getoond. Geen uitgebreide werkbalk met allerhande, vaak onnodige of niet van toepassing zijnde informatie, maar zo min mogelijk knoppen om maximale effectiviteit te behalen bij het werken met onze oplossing. Dáár gaat het om!

Uw vergadering aangemaakt in slechts drie klikken

  • Aanmaken van de vergadering

    Stapsgewijs vult u de basisinfo. Uiteraard ondersteund door slimme snufjes zoals keuze uit vergadertemplates, inzicht in de beschikbaarheid van deelnemers en locatie. Eenvoud staat voorop.

  • Agendapunten en vergaderstukken

    Samenstellen van de definitieve agenda. Punten toevoegen, volgorde aanpassen en vergaderstukken toevoegen. Vanuit SharePoint of uw eigen computer; altijd de juiste versie. Efficiënt: klikken, slepen, klaar.

  • Publiceren van de vergadering

    De vastlegging in persoonlijke agenda’s. Agenda en stukken up-to-date in pdf beschikbaar, gereed voor annotatie op de tablet. Ook voor extern betrokken. Zowel verzendproces als stukken uiteraard goed beveiligd.

Optimale ondersteuning voor secretariaat en vergaderdeelnemers

Dit is een product van
Wij zijn

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.

Lees meer

Copyright © 2017 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement

Sluit venster CloseAanmelden inspiratiesessie papierloos vergaderen

Kies je taal