De vergaderdeelnemer | Deelnemen aan de vergadering


De deelnemersapp

Ben je uitgenodigd voor een vergadering? En wil je de vergadering inzien? Gebruik dan onze app, te downloaden vanuit de verschillende stores. Het is overigens niet per sé noodzakelijk om gebruik te maken van de app vanuit de store, want je kunt Easy2Meet eenvoudig via de browser benaderen.

Vergaderinformatie en -stukken

Degene die de vergadering heeft voorbereid heeft de agenda en alle vergaderinformatie en - stukken zorgvuldig samengesteld en gepubliceerd voor alle deelnemers van de vergadering. Wil je ter voorbereiding op de vergadering alvast opmerkingen plaatsen of een annotatie maken op het stuk waar je vragen over hebt? Of benieuwd wat er ook alweer over een bepaald onderwerp in een vorige vergadering is gezegd? Geen probleem! Binnen de app blijven alle vergaderingen, met bijbehorende vergaderinformatie en - stukken inzichtelijk. Had je voorheen nog twijfels over welke versie van het stuk de meest recente was? Dit behoort tot het verleden, want binnen Easy2Meet is altijd de laatste versie beschikbaar!

Annotaties delen met alle of specifieke personen

Het annoteren binnen een vergaderstuk werkt eenvoudig en je kunt jouw annotaties delen met alle of specifieke deelnemers van de vergadering. Je bent hierdoor altijd volledig 'in-control' over jouw aantekeningen.

 annotaties delen met specifieke personen

Zodra je bent ingelogd heb je een duidelijk overzicht van alle vergaderingen:

 

1) Overzicht van al de vergaderingen.

2) Overzicht van al de Taken.

3) Overzicht van al de Besluiten.

4) Filter de vergaderingen om het overzicht te behouden.

5) De vergaderingen overzichtelijk onder elkaar in beeld

6) Vergaderinformatie

7) De agendapunten

 

 

 

 


Nieuwsgierig geworden?

Probeer het zelf

(Er opent een nieuw venster waarin een demo-omgeving van de deelnemers app wordt geladen.)         

 

Ben jij niet de vergaderdeelnemer, maar de organisator? klik hier

 

 

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal