Hoe werkt het?


Hoe werkt het?

Easy2Meet is software om efficiënt, volledig papierloos te kunnen vergaderen. Volledig ontwikkeld volgens de richtlijnen en roadmap van Microsoft, op basis van Office 365 en dan met name SharePoint. Easy2Meet is een (SharePoint) add-in waarbinnen het totale vergaderproces wordt gefaciliteerd. Het is - als het ware - een schil over uw SharePoint-omgeving heen met alle voordelen van dien. Dit alles digitaal en volledig papierloos!

Daarbij kan er gebruik gemaakt worden van een handige app die te downloaden is uit de verschillende stores. Met deze app kun je als vergaderdeelnemer al jouw vergaderingen inzien en deelnemen aan de vergadering. 
 

Hoe is Easy2Meet opgebouwd?

Binnen Easy2Meet wordt er onderscheid gemaakt tussen het deel waarbinnen de vergaderingen worden georganiseerd, beheerd en gepubliceerd en het deel waarmee wordt deelgenomen aan een vergadering. We noemen deze twee respectievelijk de Organizer & de Deelnemer. De organizer is in deze de vergaderorganisator; gebruikers zijn over het algemeen secretaresses/managementassistentes. De deelnemer spreekt eigenlijk voor zich: iedereen die uitgenodigd wordt voor een vergadering  en daaraan deelneemt en dus naast een uitnodiging alle vergaderinformatie en -stukken krijgt en op de tablet kan lezen en aantekeningen erop kan toevoegen.

 

Wil je hier meer over weten? Lees verder welke rol voor jou van toepassing is. Ik wil: 

Een vergadering organiseren     Aan een vergadering deelnemen

  

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal