Update Easy2Meet app – vergaderstukken centraal


Martin Lingstuyl vr, 18 november

Met trots presenteren wij u de nieuwste versie van de Easy2Meet app. Er zijn fantastische nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zodat uw vergaderproces nog soepeler kan verlopen. Met deze release sluit Easy2Meet nog beter aan bij uw wensen.

 

Wat is nieuw?

Sinds de afgelopen release hebben we veel nuttige tips en ideeën ontvangen van de eindgebruikers, waarvan wij er diverse hebben gerealiseerd. Het lezen van vergaderstukken, het navigeren in vergaderstukken en het maken van annotaties is volledig veranderd en daarmee flink verbeterd.

 

Een aantal vernieuwde en verbeterde functionaliteiten op een rij:

 

Zoomfunctionaliteit

Inzoomen op een vergaderstuk is nu mogelijk met knoppen, ‘dubbel tappen’ of via de ‘pinch to zoom’ beweging.

Uitzoomen

Uitzoomen

Inzoomen

Inzoomen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drie nieuwe annotatietools:

Annotatie tools

Het is nu ook mogelijk om heel eenvoudig tekst te arceren, te onderstrepen of door te strepen door een kader te trekken om de gewenste tekst. Ook deze annotaties kunnen gedeeld worden met andere vergaderdeelnemers.

 

 

 

Annotaties verwijderen

 

Per ongeluk de verkeerde tekst gearceerd? Geen probleem! Deze kan vanaf nu makkelijk verwijderd worden door op het prullenbak icoontje te klikken.

Annotatie verwijderen

 

 

 

Navigeren naar de juiste pagina

Snel naar pagina 45 vanaf pagina 1? Hiervoor hebben we de slider toegevoegd waarmee je direct naar de juiste pagina navigeert.

 Slider

 

Of via het super handige documentoverzicht:

 Document overzicht

 

 

Auteur van de annotatie

Door een annotatie te selecteren die door een ander is gemaakt, verschijnt de naam van de auteur in uw scherm.

 Auteur gedeelde annotatie

 

Overzichtelijkere annotatielijst

De lay-out van de annotatie lijst is compleet gerestyled. Het type annotatie en de gebruikte kleur staan vermeld, hierdoor vindt u een annotatie van uzelf of van een ander eenvoudig terug.

 

Annotatielijst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals u ziet, heel veel verbeteringen!  Wij gaan ervan uit dat u vanaf nu met nog meer plezier gebruik gaat maken van Easy2Meet, we horen graag wat u er van vindt!

 

Continuous deployment

Voor Easy2Meet vinden we het belangrijk snel en continue te verbeteren. Hierbij gebruiken we regelmatig feedback van klanten. Mocht u dus nog ideeën hebben voor onze roadmap, meld dit dan graag via het contactformulier

 

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal