Update: Directe link naar jouw vergadering


Maurits Mes wo, 22 augustus

Directe link naar jouw vergadering

Om Easy2Meet continu te verbeteren luisteren we graag naar de feedback van onze gebruikers. Vanaf nu is het mogelijk om de vergadering direct te openen vanuit jouw Outlook-agenda waardoor je jouw vergadering nóg sneller voor je hebt, de agenda in te zien en eventueel te kunnen starten met de voorbereiding op jouw vergadering.

Om optimaal van deze functionaliteit gebruik te maken dien je wel de nieuwste versie van de deelnemersapp te downloaden (v1.8.8). Op Android en iOS tablets en telefoons zal dan bij het klikken op de link direct de vergadering openen in de app. Mocht je de app of de nieuwste versie daarvan niet geïnstalleerd hebben, opent je vergadering in de web app (app.easy2meet.nl). 

Let op: op Windows apparaten opent de app niet direct na het klikken op de link. De web app opent, waarna je een balk te zien krijgt, zoals in de onderstaande afbeelding. Als je daar op 'open' klikt, zal Easy2Meet alsnog openen.

Let op: Gebruik je een iPhone of iPad? Dan kun je misschien hinder ondervinden van een iOS bug. Lees hier meer over in onze FAQ.

Voor de organisator: open in app

Je bent druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de komende vergadering. De vergadering is aangemaakt, alle vergaderinformatie is toegevoegd en de agenda is zorgvuldig samengesteld. Dit is het moment om de vergadering te publiceren. Met één druk op de knop krijgen alle vergaderdeelnemers toegang tot de vergadering en worden ze hierover geïnformeerd. Zodra de vergadering gepubliceerd is heb je nu de mogelijkheid om de vergadering te openen in de deelnemers app (zie onderstaande screenshot).Voor de vergaderdeelnemers: Taal wijzigen

  • In de deelnemers app is het nu mogelijk om de voorkeurstaal te veranderen:

 


Voor een volledige lijst kunt u ook de release notes downloaden.  

Nieuwsgierig naar onze roadmap? Neem contact met ons op via het contactformulier,

 

 

 

 

Vragen? Stel ze gerust!
 info@easy2meet.nl

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal