Update: Beveiliging & Compliance


Maurits Mes di, 02 oktober

Beveiliging & Compliance

Binnen Easy2Meet hebben wij de pagina met algemene instellingen uitgebreid en aangepast. Het is nu mogelijk om organisatiebreed een aantal instellingen aan te passen die invloed hebben op alle Easy2Meet-installaties en die kunnen worden ingesteld door beheerders.

Externe deelnemers

Het is mogelijk om het toevoegen van externe deelnemers - organisatiebreed - in of uit te schakelen. Zodra deze optie is uitgeschakeld is het niet meer mogelijk om in het deelnemersoverzicht én bij een aangemaakte vergadering een externe deelnemer toe te voegen.

Aanvullend hierop is het mogelijk om het gebruik van externe deelnemers centraal vanuit de Azure AD te beheren, conform alle beveiligingsprincipes die Microsoft voorschrijft. Dit betekent dat externe gebruikers die toegevoegd xijn als gastgebruiker (via Azure B2B) kunnen worden uitgenodigd voor vergaderingen.

E-maildeelnemers

Het is mogelijk om de optie voor het gebruik van email-deelnemers aan of uit te zetten. Dit betekent dat zodra deze optie uit staat, het niet meer mogelijk is om een vergadering te publiceren met een email-deelnemer en kun je de deelname-modus vanuit het deelnemersoverzicht niet omzetten naar e-mailmodus.

Deelnemersapp: Download alle vergaderstukken

Naast deze beveiligingsmaatregelen hebben wij binnen de deelnemersapp ook een nieuwe handigheid toegevoegd: het is nu mogelijk om met één druk op de knop alle vergaderstukken te downloaden. Hierdoor schakel je sneller tussen de verschillende stukken tijdens het maken van annotaties.

 

Voor een volledige lijst kun je de releasenotes ook downloaden.  

Nieuwsgierig naar onze roadmap? Neem contact met ons op via het contactformulier

 

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal