Outlook add-in beschikbaar!


Elianne Burgers do, 03 augustus

Het is nog maar twee week geleden dat we u informeerden over de vernieuwde Easy2Meet-mogelijkheden (zie de blog: E2M nu beschikbaar voor elk device en integratie mogelijk met Teams). En alweer hebben we een mooie toevoeging in de Easy2Meet-productfamilie!

Vanaf nu is er een Outlook add-in voor Windows beschikbaar om het voor de vergaderorganisatoren nóg eenvoudiger te maken. Wilt u op vertrouwde wijze een vergadering in Outlook plannen, maar de overige gegevens in Easy2Meet verwerken? Dat kan met deze nieuwe add-in!

De Outlook add-in installeren

De add-in is eenvoudig te installeren via www.easy2meet.nl/outlook-add-in en is beschikbaar voor Outlook 2010 of hoger.

Nieuwe vergadering aanmaken

Na installatie is het lint van de Outlook-agenda uitgebreid met de mogelijkheid om in Easy2Meet een nieuwe vergadering aan te maken.

 Easy2Meet in lint

Bestaande vergaderingen toevoegen aan Easy2Meet

Heeft u al vergaderingen georganiseerd en staan deze nog niet in Easy2Meet? Kies dan voor ‘Gebruik in Easy2Meet’. U krijgt dan de mogelijkheid om de vergadering verder te beheren in Easy2Meet. Op deze manier kunt u altijd achteraf besluiten of u voor een vergadering toch gebruikmaakt van Easy2Meet.

 

Vergadering wijzigen

Wijzigen kan zowel in Easy2Meet als in Outlook.

Via Outlook. Pas de vernieuwde gegevens aan in Outlook en kies simpelweg voor ‘Bijwerken vergadering’ en voilá! De gewijzigde gegevens schieten nu naar Easy2Meet.

 

 

Via Easy2Meet. Staat de vergadering in Easy2Meet en wilt u deze aanvullen of aanpassen? Ga via Outlook naar de vergadering in Easy2Meet door op ‘Open in Easy2Meet’ te klikken. Easy2Meet opent direct de juiste vergadering en kunt hiermee aan de slag.

 

Vernieuwing, verbetering, voortdurend

Bij Easy2Meet vinden we het belangrijk snel en continu te verbeteren. Als u ideeën heeft voor verbetering kunt u dat melden via ons contactformulier.

Volg ons via social media om altijd op de hoogte te zijn van de verbeteringen en om handige gebruikerstips te ontvangen.

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal