Nieuw jaar, nieuwe kansen!


Maurits Mes vr, 19 januari

Unieke nummering bij taken en besluiten.

Met de nieuwe update wordt elke taak en elk besluit uniek genummerd, waardoor er onder andere in de notulen eenvoudig gerefereerd kan worden naar een specifieke taak of besluit. Daarnaast is het mogelijk om een voorvoegsel toe te voegen aan de nummering, zoals in onderstaand voorbeeld:


Figuur 1. Invoeren van een voorvoegsel


Opmerkingen bij taken en besluiten

Het kan echter voorkomen dat deelnemers willen reageren, bijvoorbeeld om de voortgang van een taak vast te leggen of om context toe te voegen aan een besluit.

Zowel vergaderorganisatoren als deelnemers hebben nu de mogelijkheid opmerkingen toe te voegen. Zowel vanuit de Organizer als vanuit de diverse deelnemer-apps kunnen de opmerkingen worden gemaakt en bekeken. De opmerkingen worden op datum geordend weergegeven bij de taak- en besluitdetails.

 


Figuur 2. Deelnemer kan opmerking toevoegen aan een taak of besluit

 

Delen met...

Een deelnemer heeft de mogelijkheid om bij het plaatsen van een opmerking te kiezen om het bericht te delen of privé te houden.

Figuur 3. Deelnemer kan opmerking toevoegen aan een taak of besluit

 

Voortdurende vernieuwing

Bij Easy2Meet vinden we het belangrijk snel en continu te verbeteren. Heeft u vragen, ideeën of concrete ontwikkelvoorstellen, aarzel dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons volgen op de verschillende social-media kanalen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen Easy2Meet en om handige gebruikerstips te ontvangen.

Benieuwd naar de volledige lijst van verbeteringen? Klik hier de releasenotes.

Easy2Meet, de enige vergadertool die werkt in een Office 365-werkomgeving.


Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal