Tijdwinst en meer werkplezier door papierloos vergaderen met Easy2Meet


Tamara van Wijk do, 30 november

Interview Johan van Berkum, directeur SGP Partijbureau

Johan van Berkum is directeur van het SGP Partijbureau; de afdeling die de lokale kiesverenigingen en afdelingen ondersteunt. Denk hierbij onder andere aan het aanbieden van trainingen, cursussen en het ondersteunen van de ledenwerving op lokaal en provinciaal niveau.

Vraag: De manier van vergaderen professionaliseren

Begin 2015 begon de samenwerking met I4-YOU vanuit de behoefte vergaderingen verder te professionaliseren. “Onze managementassistent was in de aanloop naar vergaderingen van het bestuur een dag kwijt met het kopiëren en verzenden van de stukken die behandeld zouden worden. We hebben het dan over grote pakketten papier.”

De oplossing: Vergaderen 3.0. via Easy2Meet

Easy2Meet is een Microsoft compatibele vergaderapp. Hiermee wordt papierloos vergaderen een feit. “Sinds we Easy2Meet gebruiken gaat alleen al de voorbereiding een stuk efficiënter: ’s ochtends lever ik de benodigde bestanden aan en nog dezelfde ochtend heeft iedereen de vergaderstukken digitaal binnen. Onze managementassistent doet het voorbereidende werk: zij deelt vergaderstukken en maakt de afspraken in de digitale agenda. Voor haar is de omslag het grootst geweest. De uren die ze voorheen besteedde aan kopieerwerk, vult ze nu met meer inspirerende werkzaamheden. Haar arbeidsvreugde is enorm toegenomen, wat misschien nog wel belangrijker is dan de tijdwinst. Voor mij is het gemakkelijk dat we digitaal aantekeningen kunnen maken in het systeem. Daarnaast sluit het naadloos aan op onze bestaande Microsoft-omgeving.”

Goede en snelle terugkoppeling voor een fijne samenwerking

Johan van Berkum is ook erg te spreken over de support: “Als kleine afnemer van de dienstverlening van Easy2Meet worden we toch serieus genomen. Zo hadden we een opmerking over de gebruiksvriendelijkheid: als we tijdens de vergadering een bijlage openden, dan sprong de agenda automatisch terug naar het begin. Dat was vervelend, want onze agenda’s beslaan altijd meerdere pagina’s. Dit hebben ze aangepast in de nieuwe update. We krijgen altijd binnen een dag – en vaak ook direct – een reactie op vragen of opmerkingen. Niet de techniek staat voorop bij I4-YOU, maar de wens van de gebruiker.”

 

Johan van Berkum van het SGP Partijbureau

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal