Het vergadertype (deel I)


Maurits Mes wo, 30 mei

Het vergadertype

Vorige week belde iemand me op met de vraag wat binnen Easy2Meet wordt bedoeld met vergadertypes. Je eerste reactie is dan: “Huh, dat is toch volstrekt logisch?”. Maar dan denk je er nog eens over na en moet je toegeven dat dit eigenlijk helemaal zo’n gekke vraag nog niet is.

Voor de duidelijkheid, met een vergadertype bedoelen we dus niet het type mensen dat aan een vergadering deelneemt. Wat overigens best een leuk idee zou zijn, als je er over nadenkt 😊 

Wat is dan wel een vergadertype binnen Easy2Meet? 

Dit is een sjabloon dat je kunt aanmaken voor regelmatig terugkerende vergaderingen. Je kunt in dit sjabloon zaken vastleggen als een titel, de vaste vergaderdeelnemers/groepen en agendapunten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wekelijks terugkerend verkoopoverleg. Handig, want op die manier kun je de voor jou relevante vergaderingen netjes op type filteren. Vooral praktisch voor de wat minder gestructureerde vergadertypen onder ons.

Toch wel leuk eigenlijk, om vragen te relateren aan vergadertypes. Laten we volgende keer eens kijken wat EasyMeet heeft te bieden vanuit het perspectief van  “de regelaar”.

Meer tips en trucs vind je terug op onze FAQ pagina!

Met vriendelijke groet,

 

Maurits Mes         
Easy2Meet consultant                                                                         

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal