Het vergadertype (deel 7) - De buitenstaander


Maurits Mes do, 25 oktober

De Buitenstaander

“Stuur jij de stukken even apart naar hem op?”
“Breng jij haar op de hoogte van het aangepaste document?"
“De uitnodiging gemist? Zat u niet in de algemene uitnodiging?”

Je raadt het al; Het gaat over de externe vergaderdeelnemer. Iemand van buiten de organisatie die wel een prominente plaats heeft binnen de vergadering, maar toch wordt behandeld als een buitenstaander. Vaak deels geïnformeerd, maar waar wel van wordt verwacht volledig op de hoogte te zijn. Althans, dat zou het project wel ten goede komen.

Hoe kunnen we een externe deelnemer het gevoel geven dat diegene volledig onderdeel is van de vergadering waarbij we als vergaderorganisatoren wel volledig ‘in control’ blijven? We willen, met dezelfde eenvoud als bij alle andere deelnemers, regie houden om alles wat de vergadering omvat. Zonder dat hier extra handelingen voor nodig zijn.

Overigens, de organisatie hanteert een streng beleid met betrekking tot het distribueren van bedrijfsgevoelige informatie. Hoe waarborgen we dat dit binnen ons vergaderproces op orde is?

Allemaal vragen die we dagelijks voorbij horen komen en – tot op de dag van vandaag – zeer actueel zijn. Ze zijn eenvoudiger op te lossen dan je denkt. Je hebt er alleen maar de juiste tools voor nodig. Wie wilt er nou niet zo’n tool wat in staat is dit zonder ballast te realiseren?

Je begrijpt inmiddels wel waar ik naar toe wil met deze blog. Ik zal je nu het antwoord geven: Binnen Easy2Meet is dit zeer eenvoudig. We brengen jou volledig ‘in control’ met een goedkeurende blik vanuit de organisatie. Of het nu interne of externe gebruikers betreft, binnen Easy2Meet worden ze als volwaardig behandeld en zijn daarmee absoluut geen buitenstaander meer. 

Hoe ziet dit er binnen Easy2Meet uit? Daar vertel ik je graag meer over. Neem in dat geval contact met mij op via ons contactformulier. Dan laat ik het je graag zien.

 

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal