Het vergadertype (deel 2): De regelaar


Maurits Mes do, 14 juni

De regelaar

Je kent ze wel, die regeltypes. Van die types die altijd alles voor elkaar lijken te hebben. Hoe doen ze dat toch? Alles vooraf tot in de puntjes geregeld. Iedereen altijd netjes op tijd geïnformeerd. Alle taken nog op tijd uitgevoerd ook. En natuurlijk  altijd meteen de juiste vergaderstukken bij de hand. Kortom, in control. Irritant? Soms wel, maar als ik heel eerlijk ben:  IK WIL DAT OOK! In control zijn, bedoel ik dan hè.

Wil jij in control zijn?

Met Easy2Meet helpen we je een handje, of je nu het type regelaar bent of niet. Je kunt je vergaderingen volledig digitaal organiseren en naar jouw hand zetten. Een greep uit de hulpmiddelen die je – met behulp van Easy2Meet - volledig in control brengen:

  • Terugkerende vergaderingen vooruit plannen;
  • Alle vergaderinformatie en -stukken centraal en up-to-date beschikbaar;
  • Inzicht in Taken en Besluiten over alle vergaderingen heen;
  • Plannen van vergaderingen met behulp van onze Outlook add-in;
  • Automatisch versturen van vergaderverzoeken naar álle deelnemers;

Ik was zelf namelijk het type dat nogal eens vergat op tijd in zijn agenda te kijken. Meestal zat ik tijdens vergaderingen wanhopig - maar onopvallend - tussen mijn papieren te zoeken naar dat ene documentje, die belangrijke bijlage of die slimme notitie. Waarvan ik dan zéker wist dat ik hem had gemaakt, maar die ik net nooit op tijd kon terugvinden toen ik hem nodig had. Gelukkig behoort dat nu tot de verleden tijd!

In mijn volgende blog gaan we het hebben over alle papierverzamelaars die tijdens de vergadering aanwezig zijn. Ook zij kunnen van al dat papier af; niet alleen handig, maar bespaart nog bomen ook. Volgende keer meer daarover.

Meer tips en trucs vind je terug op onze FAQ pagina!


Met vriendelijke groet,

Maurits Mes
Easy2Meet consultant

 

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal