Het vergadertype (deel 4) - De droedelaar


Maurits Mes wo, 01 augustus

De droedelaar

Ik heb ontdekt dat het schrijven van een blog over vergadertypes zo’n beetje hetzelfde begint te worden als in de spiegel kijken. 

En dat is soms best even schrikken. Ik had al vastgesteld dat ik, ondanks al mijn  goede bedoelingen, een verstokt papierverzamelaar ben. Hoewel, dat de laatste tijd wel een stuk beter gaat. Jawel. Best wel. Maar nu ik in mijn aantekenschrift kijk, ook nog tijdelijk he dat schrift , zie ik dat ik best wel veel zit te droedelen tijdens gesprekken. 

Ken je dat? Dat je min of meer onbewust behalve aantekeningen ook tekeningetjes en krabbels zit te maken? En dan nog vaak dezelfde ook? Zelf teken ik best vaak een onbenullig kattenstripfiguurtje. Wat overigens steeds beter lukt, dat dan weer wel. Ok ik dwaal af. 

Sinds ik heb ontdekt, dat ik binnen de Easy2Meet app ook annotaties kan maken in notulen en documenten, moet ik mezelf er echt toe dwingen om niet ook met behulp van een digitaal pennetje allerlei droedels te maken. Zeker niet in documenten die gedeeld worden met andere vergaderdeelnemers. Jazeker, dat kan binnen de app. Eén ding is zeker, het is verdraaid handig dat die mogelijkheid van het maken van digitale notities, aantekeningen en zelfs tekeningetjes erin zit. 

Misschien is dit wel gewoon de volgende stap die ik in mijn digitale vergaderevolutie moet maken: van papierloos naar droedelloos vergaderen. Vooralsnog vind ik het nog te leuk om te doen. 

PS: ik ben er wel achter dat het nog niet meevalt om hetzelfde droedelniveau te halen op digitaal niveau. (Alleen thuis geprobeerd hoor. Uiteraard).   

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal