Het borrelt bij Easy2Meet!


Peter de Graaf do, 13 september

Het borrelt bij Easy2Meet!

Zomervakantie achter de rug, bespiegelingen gedaan en gedeeld en nu weer aan de slag. Heerlijk, want (door)werken is – volgens prof. dr. Scherder (en die kan het weten) – hét adagium om gezond oud te worden. En dat wil toch iedereen. 

Gezondheid, dat is een term die niet zo bij ICT past. Alhoewel, Microsoft gebruikt de term healthscore om te duiden hoe hun online omgeving performt. Dat dan 1 uitstekend betekent en 10 juist het tegendeel …. Enfin, het zij zo. 

Gezondheid en Easy2Meet

Ook wij meten de gezondheid van Easy2Meet, onze oplossing om efficiënt en papierloos te kunnen vergaderen. De weg leidt daarbij tot het doel, vandaar dat wij een ISAE3402 traject zijn gestart om uiteindelijk het felbegeerde predikaat ‘Compliant’ te ontvangen. Dat dit geen traject is van ‘even’ een paar procedures op orde brengen, dat wisten wij van tevoren; echter het blijkt een intensiever traject dan gedacht! Maar de resultaten zijn er ook naar en het heeft ons geholpen Easy2Meet beter te maken dat het al was. Als het gaat om security wordt dit bevestigd door recente uitgevoerde pentesten. En daar doen wij het voor!

Microsoft filosofie

Maar gezondheid meten wij binnen ons ontwikkelteam uit meer zaken af. Daarbij telt wat ons betreft ook de mate waarin Easy2Meet nog up-to-date is en kan worden doorontwikkeld. Hier betaalt zich uit dat wij de richtlijnen en roadmap van Microsoft onverkort volgen. Met trots durven wij te stellen dat Easy2Meet de enige oplossing is die volledig in de Office365 filosofie past. Daar waar Microsoft fors inzet op Teams zijn wij in staat om daar optimaal van gebruik te maken. En zo is er meer dat vanuit de Microsoft keuken op de markt komt en waar hij snel op kunnen aanhaken.

De mogelijkheden zijn legio en nu komt het erop aan om keuzes te maken. Want niet alles kan tegelijk. Kortom, het borrelt van de ideeën en ontwikkelingen. Onze plannen en roadmap daarvan delen wij graag met je.

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal