Easy2Meet en zomervakantie


Peter de Graaf do, 19 juli

Easy2Meet en zomervakantie. 

‘Vergadersoftware en vakantie, wat heeft dat nu met elkaar te maken?’ Ogenschijnlijk niets. Immers in de vakantieperiode liggen de vergaderingen vaak stil of staan in ieder geval op een lager pitje. Da’s zeker waar, maar wij zien ook dat bij nogal wat bedrijven - en zeker bij de wat grotere ondernemingen - dit gewoon doorloopt. Alhoewel het juist door het gebruik van Easy2Meet mogelijk is tijd- en plaats onafhankelijk een vergadering door te nemen (want vergaderstukken zijn offline tot 30 dagen na download beschikbaar) en hierdoor toch betrokken te blijven, is dat niet wat ik nu wil delen. 

Nee, het gaat in deze blog over het Easy2Meet-team. Want voor hen is de zomervakantie een moment van ontspanning en inspiratie. De nadruk ligt wat minder op het wegwerken van de backlog, maar ligt op het brainstormen over de integratie van de nieuwe ontwikkelingen vanuit het Office 365 platform. Want daar zitten mooie dingen tussen. En omdat Easy2Meet volledig volgens de Microsoft richtlijnen is ontwikkeld, kunnen interessante ontwikkelingen heel snel worden geïntegreerd binnen Easy2Meet. Daarmee is en blijft dit een waardevolle investering en tezamen met de in mijn vorige blog beschreven besparing een absolute USP voor ons product! 

Zomervakantie, wij hopen van harte dat je ervan geniet. En tijdens dat genieten en wegdromen in de strandstoel toch ook even nadenkt hoe vergaderen ná de vakantie echt anders moet en gelukkig ook kan! 

Wil je meer weten over Easy2Meet, hoe dit jullie vergaderproces eenvoudiger maakt, besparend werkt en hoe onze roadmap voor de toekomst eruitziet, neem dan contact met ons op.

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal