Easy2Meet bespiegelingen


Peter de Graaf do, 23 augustus

Zomervakantie, heerlijk toch; ik ben er zelf ook aan toe. Natuurlijk wist ik dat al van tevoren, dus deze blog heb ik nog net daarvoor voorbereid. Wetend dat ik tijdens mijn vakantie daar even niet mee bezig hoefde te zijn. Wat ik mijn vakantie zoal doe, in ieder geval is het ontspannend. En juist dan komt er het moment van reflectie ‘Doen wij de juiste dingen en doen wij de dingen goed?’ Maar ook ‘Wat moeten wij nalaten?’. Nee, geen erfenis, maar in de zin van ‘Wat moeten wij niet meer doen?’

Easy2Meet zal dus zeker de revue passeren. Wat er uitkomt, ik heb er wel een idee bij, maar orden dat na mijn vakantie wel in mijn volgende post. Weet in ieder geval dat een deel van ons Easy2Meet team tijdens de zomervakantie beschikbaar is, dus als je na je eigen bespiegelingen al wat informatie wil, neem dan via de website contact met ons op.

Over ons

Easy2Meet is ontworpen door een enthousiast ontwikkelteam van I4-YOU Business Solutions. Geboren uit de behoefte aan een intuïtieve gebruikersinterface. Gevoed vanuit jarenlange ervaring met to-the-point business oplossingen.


Copyright © 2018 - alle rechten voorbehouden - Privacy Statement - Algemene voorwaarden -  Cookies

Sluit venster Close

Kies je taal